Search
Close this search box.

Hallo daar!

Laten we je wat meer vertellen over ons merk. WOWGOODS werd tot leven gebracht door twee zussen met dezelfde visie en verlangen om vreugde te brengen in je thuiskantoor. Met onze CREATIEVE STATIONERY willen we geluk brengen en mensen aan het lachen maken.

Wij zijn een NEDERLANDS MERK en onze producten worden IN HUIS ONTWORPEN. We halen onze inspiratie uit de hele wereld en durven anders te denken. Onze collectie zit vol met unieke producten. En we zijn toegewijd om echt GEWELDIGE GOEDEREN te creëren met de BESTE KWALITEIT. We geven om details en combineren kleuren en prints graag op een nieuwe en leuke manier.

Onze collectie biedt WASHI TAPE, PLAKBAND, STICKERS, WENSKAARTEN, POTLODEN, PATCHES en TIJDELIJKE TATTOOS. Allemaal met een te gekke print of illustratie. Alles wat je leuk vindt, GEMAAKT MET LIEFDE en ontworpen met een getalenteerde uitstraling. Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig. En omdat we van onze planeet houden, proberen we onze goederen zo DUURZAAM mogelijk te produceren, verpakken en vervoeren.

Verrijk je winkel door onze artikelen aan je assortiment toe te voegen. ONZE COLLECTIE PAST IN ALLE SOORTEN WINKELS. Van conceptstores, kinderwinkels en cadeauwinkels tot boetiekjes en koffietentjes. Wij zijn een merk voor winkels met karakter en persoonlijkheid. Voor winkels die op zoek zijn naar unieke merken. Door te kiezen voor wowgoods, kunt u uw klanten een STIJLVOL STATIONERY MERK aanbieden.

We horen graag van je! Neem contact op als je meer wilt weten over wowgoods of gewoon om HALLO TE ZEGGEN. En wil je een retail login ontvangen om rond te kijken in onze webshop, stuur ons dan een e-mail.  Je kunt contact met ons opnemen via HELLO@WOWGOODS.NL en wij nemen contact met je op.

Pers

Als je wowgoods wilt leren kennen of als je wat foto’s nodig hebt, stuur ons dan een e-mail hello@wowgoods.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Favorieten